Home » Nieuws

Nieuws

13
dec

Kerst bij Powngtong

Categories : Nieuws
03
dec

Kerstmenu 2015

Ook tijdens de kerstdagen kunt u weer heerlijk bij ons eten. Echter: we bezorgen niet. Bestellen kan wel, maar haal wel af voor 17.00 uur. We zijn beide kerstdagen geopend.

Klik op onderstaande afbeelding voor een grote versie van ons speciale kerstmenu. Let op: gewoon van de kaart eten is ook mogelijk, maar u dient wel vooraf te reserveren!

Kerst menu 2015

Categories : Nieuws
03
dec

Kerstmenu 2014

Ook tijdens de kerstdagen kunt u weer heerlijk bij ons eten. Echter: we bezorgen niet. Bestellen kan wel, maar haal wel af voor 17.00 uur. We zijn beide kerstdagen geopend.

Klik op onderstaande afbeelding voor een grote versie van ons speciale kerstmenu. Let op: gewoon van de kaart eten is ook mogelijk, maar u dient wel vooraf te reserveren!

KERSTMENU 2014a

Categories : Nieuws
11
mrt

Perfect Evening

Bij Powngtong kunt u voortaan een heerlijk driegangenmenu nemen, inclusief een vrijkaartje voor de bioscoop! In samenwerking met Utopolis op Willemsoord presenteren we het Perfect Evening Menu. Voor slechts 25 euro per persoon beleeft u een heerlijke avond uit; eerst uit eten en dan een filmpje pakken.

Kaarten voor deze Perfect Evening zijn verkrijgbaar bij Utopolis. Vergeet niet vooraf te reserveren voor het eten, zodat we weten dat we u kunnen verwachten!

Perfect Evening Menu

Categories : Nieuws
26
nov

Kerstmenu 2013

KERSTMENU 2013

Categories : Nieuws
22
apr

30 April feest

Powngtong en Andy’s Kitchen vieren op 30 april samen feest. De troonwisseling is live te zien op een groot scherm, er komt een springkussen voor de jeugd en vanaf 14.00 uur is er live-muziek.

Natuurlijk kunnen klanten genieten van heerlijke Thaise hapjes. Gehaktballetjes, visballetjes, viskoekjes en loempiaatjes kosten maar 1 euro. Bij Andy is er heerlijke saté van de grill (4,50 euro) en een zalig broodje hamburger kost ook maar 4,50 euro.

Categories : Nieuws
19
jan

Valentijnsdag 2013

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we op 14 februari 2013 een speciale aanbieding. Alle hoofdgerechten kosten deze dag slechts 12,50 euro! Deze prijs geldt zowel voor wie komt afhalen als voor wie komt dineren in het restaurant (geen bezorging!).

Omdat we op deze bijzondere dag extra drukte verwachten, doet u er verstandig aan tijdig te reserveren, want vol is vol! Maak dus nu uw afspraak om op 14 februari samen met uw geliefde heerlijk te dineren in een romantische sfeer bij PowngTong!

Categories : Nieuws
14
mei

Tijdelijk gesloten

Met ingang van dinsdag 15 mei zijn we zo’n anderhalve week gesloten. Dit om alle aandacht en energie te kunnen richten op het afronden van de verbouwing van ons nieuwe restaurant aan de Beatrixstraat, waar we spoedig hopen te openen.

De sluiting betekent ook dat we even niet bezorgen en niet werken vanuit Het Boerenverdriet!

Categories : Nieuws
23
apr

Samenwerking met Boerenverdriet

De verbouwing van ons nieuwe restaurant aan de Beatrixstraat duurt helaas wat langer dan verwacht. Inmiddels zijn we niet meer te vinden in Windkracht 13, maar tot aan de nieuwe opening kunt u terecht bij het Boerenverdriet aan de Zuidstraat 52-53.

Met dit gezellige café zijn we per heden een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat we vanuit het Boerenverdriet de komende weken de bestellingen afhandelen (voor de bezorging) en u kunt hier ook terecht om iets lekkers af te halen. De gasten van het Boerenverdriet kunnen bestellen vanaf de kaart.

Na de opening van ons restaurant aan de Beatrixstraat blijven we voor het Boerenverdriet heerlijke Thaise gerechten verzorgen.

Categories : Nieuws
19
jan

Verhuizing / bezorging Julianadorp

U heeft het wellicht al vernomen, ons restaurant gaat binnenkort verhuizen. De planning is op 1 mei te kunnen openen in ons nieuwe pand aan de Beatrixstraat 92, het voormalige pand van Nanking. Tot die tijd bent u uiteraard nog van harte welkom bij Windkracht 13.

Op onze nieuwe locatie hopen wij u straks nog beter van dienst te kunnen zijn. Het biedt ons onder meer de mogelijkheid van vastere openingstijden.

Bezorging Julianadorp
Met ingang van 1 april 2012 zijn we gestopt met de bezorging in Julianadorp. Dit is nodig om onze bezorgtijden binnen Den Helder goed na te kunnen blijven komen. Wij hopen op uw begrip en uiteraard zijn alle klanten uit het dorp nog steeds meer dan welkom in ons restaurant!

Categories : Nieuws
07
dec

Dineren in kerstsfeer tussen Kunst

Deze kerst is het weer mogelijk om in Windkracht 13 te dineren. We bieden een heerlijk kerstmenu aan van maar liefst vier gangen. U kunt kiezen uit biefstuk, kip of garnalen en dat voor slechts € 22,50 per persoon. Gaarne vragen wij u bijtijds te reserveren en uw wensen aan te geven, zodat we voor iedereen een heerlijk kerstdiner kunnen serveren. Klik op de afbeelding voor het grote kerstmenu!

Afhalen en bezorgen
Komen eten in het restaurant is natuurlijk altijd mogelijk, lekker Thais eten tussen de kunst. De kunstcollectie wisselt elke zes weken, op het moment exposeert Coren Geus met een schitterende collectie schilderijen, dus altijd weer wat anders.

Bezorgen doen wij ook, zowel in Den Helder als Julianadorp. Indien gewenst kunnen we ook de catering thuis of voor bedrijven verzorgen.

LET OP: Tijdens de kerstdagen is afhalen en bezorgen helaas niet mogelijk!

Categories : Nieuws
07
aug

Nu ook Thaise buffetten bij Powngtong!

Wie thuis een feestje viert of gewoon lekker met vrienden wil eten, die kan voortaan ook een compleet buffet bestellen bij Powngtong.

Wij kunnen voor u verzorgen drie soorten Thaise buffetten :

Buffet 1
Thaise gebakken rijst met Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en twee hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. U betaalt niet meer dan € 13,50 per persoon.

Buffet 2
Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en drie hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. Kosten slechts € 15,50 per persoon.

Buffet 3
Thaise kippensoep, Tom ga kai, Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en vier hoofd gerechten met kip, varkensvlees, biefstuk of garnalen en salade en fruit. Dit alles voor maar € 18,50 per persoon.

Wij bezorgen deze buffeten vanaf 15 mensen , gaarne een (1) week van tevoren reserveren. Mocht u interesse hebben maak dan telefonisch (06-42335098 tussen 12.00 en 16.00 uur) een afspraak met Powng om de gerechten en uw wensen door te nemen.

Categories : Nieuws
29
dec

Nieuwe openingstijden

Vanaf 2011 zijn wij voortaan geopend van woensdag tot en met zondag!

De openingstijden zijn 17.00 tot 21.00 uur.

Namens PowngTong iedereen de beste wensen voor 2011.

Categories : Nieuws
30
aug

Nieuwe locatie!

Met ingang van 1 september 2010 zijn wij te vinden aan de Weststraat 107-109, waar wij tijdelijk onderdak hebben gekregen bij Windkracht 13. Uiteraard zijn we Els en Leo Ellen erg dankbaar voor deze mogelijkheid.

Wilt u bij ons komen eten? Dit kan voortaan alleen na reservering vooraf! Verder kunt u natuurlijk uw Thaise gerechten afhalen bij Thai Powngtong en uiteraard bezorgen we ook. Onze openingstijden zijn ongewijzigd, zie elders op de website.

Interesse in catering, buffet of een workshop van Powng? Bel met 06-42335098.

Categories : Nieuws
17
aug

Nieuwe website!

Beste bezoeker,

Zoals u ziet heeft Powngtong een compleet nieuwe website. Voortaan vindt u hier al onze gerechten en alle informatie over catering, buffetten, workshops, het afhaalrestaurant en nog veel meer.

Categories : Nieuws