23
apr

Samenwerking met Boerenverdriet

1 Comments

De verbouwing van ons nieuwe restaurant aan de Beatrixstraat duurt helaas wat langer dan verwacht. Inmiddels zijn we niet meer te vinden in Windkracht 13, maar tot aan de nieuwe opening kunt u terecht bij het Boerenverdriet aan de Zuidstraat 52-53.

Met dit gezellige café zijn we per heden een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat we vanuit het Boerenverdriet de komende weken de bestellingen afhandelen (voor de bezorging) en u kunt hier ook terecht om iets lekkers af te halen. De gasten van het Boerenverdriet kunnen bestellen vanaf de kaart.

Na de opening van ons restaurant aan de Beatrixstraat blijven we voor het Boerenverdriet heerlijke Thaise gerechten verzorgen.

1 reactie → “Samenwerking met Boerenverdriet”


  1. Guus

    6

    ken ke nu ook pinnen bij jullie