Buffetten / catering

Home » Buffetten / catering

Wie thuis een feestje viert of gewoon lekker met vrienden wil eten, die kan voortaan ook een compleet buffet bestellen bij Powngtong.

Wij kunnen voor u verzorgen drie soorten Thaise buffetten :

Buffet 1
Thaise gebakken rijst met Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en twee hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. U betaalt niet meer dan € 13,50 per persoon.

Buffet 2
Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en drie hoofd gerechten met kip of varkensvlees en salade. Kosten slechts € 15,50 per persoon.

Buffet 3
Tom ga kai, Thaise gebakken rijst en noedels, Thaise omelet, gemarineerde Kipvleugeltjes in rode saus en vier hoofd gerechten met kip, varkensvlees, biefstuk of garnalen en salade en fruit. Dit alles voor maar € 18,50 per persoon.

Wij bezorgen deze buffeten vanaf 15 mensen , gaarne een (1) week van tevoren reserveren.

Mocht u interesse hebben maak dan telefonisch (06-42335098 tussen 12.00 en 16.00 uur) een afspraak met Powng om de gerechten en uw wensen door te nemen.

CATERING
Feestje of bijeenkomst?
Petit Thai Kitchen Powngtong verzorgt ook buffetten en catering, zowel voor particulieren als bedrijven!

Wij kunnen op elk gewenste locatie de catering verzorgen voor u en uw gasten. Van heerlijke Thaise hapjes tot complete maaltijden, al dan niet in buffetvorm.

Interesse?
Neem voor informatie contact op met Powng via tel. 06-42335098 of per e-mail: info@powngtong.com.